Gratis Spelletjes

6 Puzzels van Kerstmis

Spel van de kerstmis

6 puzzels van kerstmis

6 Puzzels van Kerstmis Waardering: 5/10

6 puzzels van kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel waar je moet puzzels van Kerstmis op te lossen, zijn er 6 mooie foto's over de kerst, sneeuw, sneeuwman, kerstbomen en nog veel meer in dit spel. Sleep de stukjes op hun juiste plaats binnen de tijd geven! Het spel inclusief 6 niveaus. Leveling up is het moeilijk om alle puzzels verhogen. Je moet de plaats van elk van de stukken in de juiste positie om opnieuw samen te vinden. Het doel is om terug te keren naar het hele plaatje te zien. De moeilijkheidsgraad van het spel is voor iedereen gemakkelijk.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8930 keer online. Ranking 2000 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 422 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8930 keer
6 Puzzels van Kerstmis

Spel waar je voor een van de puzzels die wij voorstellen in deze collectie, met beelden als de sneeuwpop, kerst geschenken, verlichting en slingers doen. Kies een van de beelden die we bieden te beginnen met spelen. Het doel is om terug te keren naar het beeld opnieuw op te bouwen zodat het lijkt alsof op het eerste. De moeilijkheidsgraad is laag, zodat het kan worden gespeeld door mensen van alle leeftijden. Met Kerstmis is voor kinderen om goed hoe bent u activiteiten die hen helpen genieten van de geest van Kerstmis hebben.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd 6 Puzzels van Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd 6 Puzzels van Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd 6 Puzzels van Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel 6 Puzzels van Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd 6 Puzzels van Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

6 Puzzels van Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!