Gratis Spelletjes

Kerstmis scènes zoomen

Spel van de kerstmis

Kerstmis scènes zoomen

Kerstmis scènes zoomen Waardering: 6/10

Kerstmis scènes zoomen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit spel heeft een grote bijzonderheid, en om uit te vinden moet je de zoom op het toneel te beheersen. Het is een reeks beelden waarin we in of uit te zoomen zoveel als we willen. Dit is een kersttafereel dat een oneindige zoom heeft. Wilt u om uit te vinden wat we bedoelen? Dus aarzel niet en probeer deze zo nieuwsgierig spel nu. Om het te controleren, zijn er slechts twee knoppen: een pijl van de rode kleur die in te zoomen en groene pijl die uit te zoomen. De stijl van deze beelden zijn ansichtkaarten uit de jaren '40, met een mooie retro stijl.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7319 keer online. Ranking 2365 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 162 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7319 keer
Kerstmis scènes zoomen

De verschillende afbeeldingen vindt u in deze serie van scènes te zien zijn geïnspireerd op ansichtkaarten die rond de jaren '40 kon worden verzonden. Deze kaarten werden gebruikt om te groeten te sturen naar vrienden of familieleden die weg waren. Het grappige ding over dit spel is dat je kunt inzoomen of uitzoomen afbeelding oneindig omdat het loops. Ze ziet eruit als een afbeelding in een ander! Ontrafel het mysterie van deze scènes spel buiten het gewone.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstmis scènes zoomen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstmis scènes zoomen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstmis scènes zoomen en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstmis scènes zoomen is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstmis scènes zoomen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstmis scènes zoomen
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86386 stemmen
Gespeeld
1227896
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6712 stemmen
Gespeeld
50195
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3134 stemmen
Gespeeld
40522
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!