Gratis Spelletjes

giftpakketten

Spel van de kerstmis

Giftpakketten

Giftpakketten Waardering: 6/10

Giftpakketten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Help de kerstman om cadeautjes te leveren aan kinderen voor Kerstmis voor te bereiden. Beschikken over alle benodigde items, alleen moet je het patroon, gift, cadeaupapier, lint en rolde hem doe hetzelfde pakket te zien. Bereid zoveel als je kunt. Op de transportband ze passeren alle elementen en je moet degenen die hetzelfde zijn als in het model om hetzelfde pakket kerstcadeau te maken zijn te plukken. Hoe meer pakketten die je kunt spelen, zullen kinderen meer giften. Een elf zullen zeggen u te allen tijde is het pakket dat u hoeft te doen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6278 keer online. Ranking 3009 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 36 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6278 keer
giftpakketten

In deze kerst spel moet je pakketten die helpers van de Kerstman met giften die worden gegeven aan kinderen in de kerstnacht te maken. Bekijk het model cadeaupakket en moet je een te maken als dat voor de test te slagen. Je moet een van hetzelfde inpakpapier, en hetzelfde speelgoed in dezelfde lus te maken. Hoe meer pakketten die u kunt spelen in de gegeven tijd meer punten je verdient. Geschenken worden gegeven aan kinderen, dat doen velen van hen gelukkig en compleet alle mogelijke pakketten. Een elfje, een helper van de Kerstman te allen tijde te geven het voorbeeld dat je hebt om te spelen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd giftpakketten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd giftpakketten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd giftpakketten en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel giftpakketten is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd giftpakketten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

giftpakketten
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!