Gratis Spelletjes

Simpsons Bible personages

Spel van de kerstmis

Simpsons bible personages

Simpsons Bible personages Waardering: 6/10

Simpsons bible personages spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In deze scène die je moet weer op te bouwen, kun je zien dat de Simpsons zijn vermomd als bijbelse figuren, in dit geval aan de kerststal van Jezus vertegenwoordigen. Het doel van dit spel is compleet de puzzel monteren alle stukjes in de kortst mogelijke tijd. Om dit te doen, klikt en sleept u het stuk dat u wilt plaatsen en laat de knop los wanneer je weet wat plaats moeten worden geplaatst. Als de locatie correct is, worden de delen automatisch gekoppeld. U kunt ook groepen van onderdelen te verplaatsen. Als je de puzzel af zult u de hele scène waarin Homer, Marge, Bart, Lisa en andere personages lijken te zien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9968 keer online. Ranking 1909 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 594 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9968 keer
Simpsons Bible personages

Deze populaire stripfiguren zijn opnieuw de scène van de geboorte van Jezus in de stal in Bethlehem. Bart draagt ​​een luier als Jezus van Nazareth. Homer en Marge verschijnen verkleed als de Heilige Jozef en de Maagd Maria, en de andere personages zoals Karl en Lenny (die twee herders zijn) of Frink, Skinner en Hibbert (verkleed als de drie wijze mannen) zijn ook gekleed in kleren die werden gehouden op de tijd. Herscheppen scènes van Kerstmis met de Simpsons personages.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Simpsons Bible personages voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Simpsons Bible personages. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Simpsons Bible personages en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Simpsons Bible personages is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Simpsons Bible personages dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Simpsons Bible personages
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!