Gratis Spelletjes

Kerstcadeaus

Spel van de kerstmis

Kerstcadeaus

Kerstcadeaus Waardering: 5/10

Kerstcadeaus spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Speel helpt de kerstman met de bezorging van pakketten van giften aan kinderen op kerstnacht. In dit spel moet je kerstcadeau te leveren aan elk kind in het huis. Om te spelen, controleert de slee van de kerstman met de pijltjestoetsen en losse giften met de spatiebalk op het toetsenbord. Je moet de rook uit de schoorstenen van de huizen die weg energie zal nemen, zoals vogels, als je botsen met hen te vermijden. Je kunt ook niet de gebouwen raken. Bereken de afstand en losse verpakking cadeau voor de kinderen op te vangen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6715 keer online. Ranking 2736 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 50 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6715 keer
Kerstcadeaus

Ingesteld om geschenken te leveren van de kerstman, die gaat vliegen met zijn slee over de stad en heeft te gaan vallen geschenk verpakkingen over de huizen. Controle van de slee met de pijltjestoetsen om pakketten te laten vallen op de juiste plaats. U moet ontwijken de rook uit de schoorstenen, vogels en gebouwen die weg te nemen punten en energie als je ze raakt. Kinderen in de ramen geven de punten waar je pakketjes moet laten vallen. Klik op de balk te gooien wat overeenkomt met elk kind.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstcadeaus voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstcadeaus. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstcadeaus en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstcadeaus is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstcadeaus dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstcadeaus
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!