Gratis Spelletjes

puzzel van Disney kerst

Spel van de kerstmis

Puzzel van disney kerst

Puzzel van Disney kerst Waardering: 6/10

Puzzel van disney kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De klassieke Walt Disney-figuren hebben zich verzameld in deze scène Kerstmis in het Huis van de Muis van het programma. Om de volledige afbeelding te bekijken moet je deze puzzel te voltooien. Om dit te doen, sleept u elk van de stukjes op hun juiste plaats. Als je op de juiste plaats, zal de stukjes passen. Op de foto lijken Mickey Mouse, Minnie, Goofy met een schaal koekjes, Donald (die te zien zijn enigszins geïrriteerd), Daisy en Pluto de hond. Achter hen een grote kerstboom en een aantal slingers die het podium sieren kunnen zien. Heb een goede kerst met je favoriete personages.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8646 keer online. Ranking 2145 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 374 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8646 keer
puzzel van Disney kerst

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto zijn de eerste tekens dat een deel van de korte films van Walt Disney Pictures speelde, als de Silly Symphonies. Na verloop van tijd zijn deze personages samen andere animatieserie speelde en tv-programma's, zoals Het Huis van de Muis (behoren de afbeelding die u ziet in dit online spel), en Mickey Mouse Clubhouse. Als je denkt dat ze zijn grappige karakters, dan moet je niet deze puzzel die zeker zal je liefde missen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd puzzel van Disney kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd puzzel van Disney kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd puzzel van Disney kerst en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel puzzel van Disney kerst is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd puzzel van Disney kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

puzzel van Disney kerst
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86396 stemmen
Gespeeld
1230571
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
50977
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41096
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!