Gratis Spelletjes

Kerstman en Compulsieve Kopers

Spel van de kerstmis

Kerstman en compulsieve kopers

Kerstman en Compulsieve Kopers Waardering: 5/10

Kerstman en compulsieve kopers spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kerstman verdedigen tegen degenen die kwaad winkelen zombies! Gewoon vermoorden ze met een sneeuwbal. Maar pas op, ze worden steeds krachtiger en sneller en hoeft je niet te veel sneeuwballen op het moment! Overleven zolang je kunt! Gebruik de muis om de brand sneeuwbaleffect in de richting Santa bekijkt. Hoe hoger de hefboom, hoe meer punten je krijgt voor een zombie gedood, maar zij worden steeds sneller ook.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5532 keer online. Ranking 2924 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 156 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5532 keer
Kerstman en Compulsieve Kopers

kerstman, kopers, zombies, spelletje,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstman en Compulsieve Kopers voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstman en Compulsieve Kopers. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstman en Compulsieve Kopers en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstman en Compulsieve Kopers is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstman en Compulsieve Kopers dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstman en Compulsieve Kopers
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!