Gratis Spelletjes

De Kerstman: het brengen van de geschenken

Spel van de kerstmis

De kerstman: het brengen van de geschenken

De Kerstman: het brengen van de geschenken Waardering: 5/10

De kerstman: het brengen van de geschenken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Uitdelen cadeau pakketten huis aan huis in dit spel waar je speelt als de Kerstman, die giften leveren aan gezinnen en het vermijden van gigantische sneeuwballen en bomen en de resterende score. Hoe om te spelen: Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en de linker muisknop om te schieten. Ontwijk de sneeuwbal en bomen die punten weg te nemen. Schiet de rode geschenk pakketten om uw goodie bag herladen en hebben meer te leveren. Het spel eindigt als je opraken van geschenk verpakkingen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6213 keer online. Ranking 2975 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 36 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6213 keer
De Kerstman: het brengen van de geschenken

Spel waar je om de sneeuwballen en de bomen die in gevaar met de Kerstman, als ik naar zijn slee leveren van cadeaus om de huizen te voorkomen. In deze activiteit rijdt u de slee van de kerstman, schieten giftpakken om elk huis, zoals de gele sterren die het huis heeft is het aantal pakketten die moeten leveren. Als u klaar bent met alle pakketten het spel te beëindigen, druk op de grote rode pakketten om uw pakketten te vernieuwen. Leuk en eenvoudig spel voor Kerstmis.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd De Kerstman: het brengen van de geschenken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd De Kerstman: het brengen van de geschenken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd De Kerstman: het brengen van de geschenken en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel De Kerstman: het brengen van de geschenken is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd De Kerstman: het brengen van de geschenken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

De Kerstman: het brengen van de geschenken
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231068
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51098
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41210
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!