Gratis Spelletjes

Christmas Fashion

Spel van de kerstmis

Christmas fashion

Christmas Fashion Waardering: 4/10

Christmas fashion spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een van de protagonisten van de Winx Club-serie zal speciaal te kleden voor de kerst. Zoals u kunt zien, heeft ze een grote verscheidenheid van jurken voor de winter en kerst thema. Er zijn een aantal kledingstukken die de meest typische kerst kleuren, zoals rood, wit of groen. Anderen zijn totaal verschillend zodat u veel vrijheid om Winx kleden door de manier waarop u wilt. Er zijn ook veel accessoires en details die je de outfit voor dit personage kan voltooien. Om dit spel te kunnen spelen moet je gewoon elk kledingstuk te slepen op het lichaam van het personage.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7737 keer online. Ranking 2357 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 164 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7737 keer
Christmas Fashion

De stripfiguren zijn speciaal gekleed als Kerstmis komt. Dit is het geval van de Winx, die hun magische jurken veranderen voor andere kostuums met kerst ornamenten. Er zijn ook jurken die speciaal voor de winter zijn, want ze hebben wollen voering voor de warmte. U kunt kiezen tussen verschillende sokken en combineer ze met laarzen voor de Winx hebben geen koud voor deze tijd van het jaar. Dress up games laten je de vrijheid te geven aan uw verbeelding. Nu kun je voelen als een mode-ontwerper.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Christmas Fashion voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Christmas Fashion. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Christmas Fashion en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Christmas Fashion is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Christmas Fashion dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Christmas Fashion
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231068
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51098
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41210
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!