Gratis Spelletjes

Kerstman in Australië

Spel van de kerstmis

Kerstman in australië

Kerstman in Australië Waardering: 4/10

Kerstman in australië spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Weg te houden van de Kerstman van deze warme Australische zandstrand zo lang mogelijk gebaseerd klik om te springen in de lucht. Te houden drijvend, klik op de figuur van de Kerstman in de lucht te houden. Af en toe zal een geschenk van zijn magische tas vallen. En als je in staat om te klikken op voordat ze vallen om het zand te zijn, krijgt extra punten! Maak de Kerstman vliegen en krijgen geschenken uit zijn zak van giften. Een zeer leuk en verslavend spel. Een eenvoudige zaak om deze kerst te spelen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8068 keer online. Ranking 2205 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 314 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8068 keer
Kerstman in Australië

De Kerstman gaat kerst in Australië door te brengen. Maar hij kan niet op het zand van het strand te lopen, dus je moet helpen je zweeft in de lucht. Je moet klikken vaak als je kunt over hem dat hij niet valle. Elke klik die je maakt zal je blijft een beetje tijd drijven. Van tijd tot tijd de goody bag deze val kunt u wat voor u als u klikt op tijd met de muis overheen. U krijgt extra punten te krijgen deze speciale awards. Meet het aantal klikken dat u kunt doen, proberen om de volgende keer te verbeteren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstman in Australië voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstman in Australië. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstman in Australië en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstman in Australië is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstman in Australië dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstman in Australië
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231065
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51098
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41210
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!