Gratis Spelletjes

Kerstman puzzels

Spel van de kerstmis

Kerstman puzzels

Kerstman puzzels Waardering: 4/10

Kerstman puzzels spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit spel kun je je eigen puzzel met meerdere opties te creëren. U kunt kiezen tussen verschillende illustraties waarin de Kerstman verschijnt in zijn slee in gezelschap van zijn rendieren. U kunt ook instellingen wijzigen, zoals de vorm van de stukken of het aantal stuks. Bij de keuze van de opties naar wens, moet u op de [Restart Puzzle] knop en de puzzel die je wilt zal worden gegenereerd. Zoals u ziet, dankzij dit spel zijn er veel verschillende opties, zodat je niet te vervelen als je vaak spelen op een rij. Elk spel zal anders zijn als u de opties te wijzigen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6858 keer online. Ranking 2685 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 74 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6858 keer
Kerstman puzzels

In deze puzzel spel dat je bracht diverse scènes Kerstman kenmerken en zijn slee. De legende wil dat de Kerstman vliegt in zijn slee tijdens kerstavond om geschenken te leveren aan kinderen over de hele wereld. Om dit te bereiken, heeft hij de hulp van zijn rendieren, zoals Rudolph, hoe is de meest populaire van allemaal, want hij heeft een rood licht op zijn neus. Als u plezier willen hebben tijdens de kerstvakantie, kunt u verschillende puzzels die we hier bieden maken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstman puzzels voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstman puzzels. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstman puzzels en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstman puzzels is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstman puzzels dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstman puzzels
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!