Gratis Spelletjes

drie puzzels van Kerstman

Spel van de kerstmis

Drie puzzels van kerstman

Drie puzzels van Kerstman Waardering: 5/10

Drie puzzels van kerstman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit puzzelspel van de kerstman kunt u kiezen uit drie verschillende illustraties van de meest populaire karakter van Kerstmis. In een van hen hij leest de brieven die kinderen te schrijven, in een ander reist hij met cadeautjes voor de distributie, en in de laatste je een leuke avond scene kan zien. Er zijn andere opties veranderen, zoals de vorm van de stukken en de afmetingen van de puzzel. Om de stukken kunt u op de spatiebalk, het muiswiel of de pijltjestoetsen te gebruiken draaien. Veel plezier met het reconstrueren van beelden van de Kerstman in een leuke kerst spel!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6943 keer online. Ranking 2707 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 80 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6943 keer
drie puzzels van Kerstman

Wij stellen voor een vermakelijk spel voor de kerstvakantie, waarin je drie raadsels rond Sinterklaas kan voltooien. Het merendeel van de puzzels hebben traditionele stukken, maar in dit spel kun je kiezen uit verschillende vormen, met ronde, vierkante of driehoekige randen, of een mix van allemaal. De getoonde scènes zijn een aantal prachtige kunstwerken die de Kerstman, die is het personage dat het beste symboliseert Kerstmis. U moet deze puzzels in de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd drie puzzels van Kerstman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd drie puzzels van Kerstman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd drie puzzels van Kerstman en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel drie puzzels van Kerstman is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd drie puzzels van Kerstman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

drie puzzels van Kerstman
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!