Gratis Spelletjes

Puzzels Van Kerstmisbeelden

Spel van de kerstmis

Puzzels van kerstmisbeelden

Puzzels Van Kerstmisbeelden Waardering: 6/10

Puzzels van kerstmisbeelden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel hebben we 3 foto's met typische kerst scenes, we moeten weer op te bouwen. U kiest zelf welke afbeelding u wilt converteren te puzzelen en ook de aard van de stukken die zal ontleden. Hebben verschillende soorten onderdelen. Ook als u wilt dat de stukken zijn in de juiste richting of als u wilt dat de stukken te worden gedraaid om te geven aan de juiste positie. Kies het aantal stuks te voltooien. Hoe meer stukken je hebt hoe moeilijker het is om opnieuw samen te stellen. En start het spel. Neem een ​​stopwatch om de tijd te meten, moet u op te lossen in de kortst mogelijke tijd.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6811 keer online. Ranking 2778 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 34 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6811 keer
Puzzels Van Kerstmisbeelden

Een van de beste puzzel games die er zijn. U kiest welke afbeelding gaat breken in stukken om het opnieuw doen. Vervolgens selecteert de verschillende mogelijkheden zijn er delen met ronde of vierkante vormen onder anderen. Tenslotte, het aantal stukken. Met deze zul je de moeilijkheidsgraad bepalen. Hoe minder stukken, het gemakkelijker zal zijn om de puzzel herbouwen. Als kinderen beter hebben zo weinig mogelijk. Hetzelfde beeld kan doen met een verschillend aantal stukken te kijken naar de tijd en moeite. Alles in dit spel je kunt het aan te passen aan uw ervaring.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Puzzels Van Kerstmisbeelden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Puzzels Van Kerstmisbeelden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Puzzels Van Kerstmisbeelden en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Puzzels Van Kerstmisbeelden is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Puzzels Van Kerstmisbeelden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Puzzels Van Kerstmisbeelden
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!