Gratis Spelletjes

Schiet Opstandeling Cowboys

Spel van de schieten

Schiet opstandeling cowboys

Schiet Opstandeling Cowboys Waardering: 5/10

Schiet opstandeling cowboys spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel speel je de rol van een cowboy met een revolver en moet je de slechteriken te doden. Je moet gericht zijn op degenen die verschijnen op ramen, in de straat of op de daken, door te wijzen met de muis op hen, en te klikken om te schieten. Maar wees voorzichtig! Niet schieten op de onschuldige mensen die sporadisch verschijnen ook ...

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6442 keer online. Ranking 3122 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 10 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6442 keer
Schiet Opstandeling Cowboys

Je hebt een beperkt aantal kogels en slechts 3 levens. In het begin, kunt u ervoor kiezen om te oefenen door te klikken op Praktijk-modus. Als u wilt afspelen, klikt u op Spel. Het eerste deel is in de stad. Als je verder in het spel, zul je ontdekken andere plaatsen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schiet Opstandeling Cowboys voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Schieten flash spel genaamd Schiet Opstandeling Cowboys. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schiet Opstandeling Cowboys en het gerelateerd is aan Schieten. Onze nieuwe spel Schiet Opstandeling Cowboys is een van de beste Schieten spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schiet Opstandeling Cowboys dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schiet Opstandeling Cowboys
TERUG

Schieten meest gespeelde spellen

Target Shooter SPELEN ►

Target shooter

6
6 van 10 - 11152 stemmen
Gespeeld
111738
keer

Target Shooter is een goed spel om te schieten kan de praktijk van jouw doel. Schiet de doelstellingen zoals ze gaan. Hit zoveel delen van het lichaam, zoals je kunt voordat de doelen te bereiken het einde van de track. Verschillende lichaamsdelen zijn de moeite waard verschillende hoeveelheden punten. Het opnieuw druk op de spatiebalk of klik op de munitie-bar in het spel. Schiet de lichten voor bonuspunten!

Hired Gunman SPELEN ►

Hired gunman

6
6 van 10 - 7800 stemmen
Gespeeld
60702
keer

je bent een gangster ingehuurd. Stop een eenvoudige moordenaar en zet in een professionele moordenaar

Mech Wars SPELEN ►

Mech wars

7
7 van 10 - 2562 stemmen
Gespeeld
42776
keer

Het is het jaar 2199, en werelds grootste entertainment sport is' Mech Wars'. Jij bent een nieuwe Mech piloot, en jij wilt jouw naam in de geschiedenis.