Gratis Spelletjes

schip van Christoffel Columbus

Spel van de schepen

Schip van christoffel columbus

Schip van Christoffel Columbus Waardering: 4/10

Schip van christoffel columbus spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Er zijn precies 25 verschillen tussen de twee afbeeldingen . Kun jij ze vinden? Gebruik de muis om te zoeken naar het verschil. Linkermuisknop = verschil aanwijzen. In dit spel moet je twee foto's van een van de schepen van Columbus en twintig vinden van verschillen tussen hen te vergelijken. Om de verschillen te vinden, klikt u met de muis op de plaats waar je het verschil zien en dit is gemarkeerd. Je beweegt de muis om op het scherm te scrollen en u klikt op de linker muisknop los wanneer je een verschil te vinden. Een spel van spot het verschil in een van de beroemdste schepen van alle tijden. Christoffel Columbus zeilde in haar uit Spanje naar Amerika te bereiken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11152 keer online. Ranking 1629 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 434 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11152 keer
schip van Christoffel Columbus

Christoffel Columbus ontdekte Amerika in drie schepen, drie houten schepen van de tijd. Hier is het belangrijkste, maar heeft een aantal verschillen tussen elke foto die je hebt om ze allemaal te vinden. Er zijn 25 kleine veranderingen van het ene beeld naar het andere schip. Bekijk alle details van de boten, want ze zijn weinig modellen die een kunstwerk. Het is een versie van het klassieke de verschillen tussen twee beelden die hetzelfde vinden, maar met kleine verschillen. In dit geval is het thema van het spel is dit prachtige klassieke boot en zeer belangrijk in het verhaal.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd schip van Christoffel Columbus voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Schepen flash spel genaamd schip van Christoffel Columbus. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd schip van Christoffel Columbus en het gerelateerd is aan Schepen. Onze nieuwe spel schip van Christoffel Columbus is een van de beste Schepen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd schip van Christoffel Columbus dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

schip van Christoffel Columbus
TERUG

Schepen meest gespeelde spellen

Het eiland van de schipbreukeling SPELEN ►

Het eiland van de schipbreukeling

4
4 van 10 - 5374 stemmen
Gespeeld
64986
keer

Beleef een avontuur op een eiland na schipbreuk uw boot, moet je een manier vinden om het eiland te verlaten en terug te keren naar de bewoonde wereld te vinden. De schipbreukeling is een eenvoudig adventure game om je aan het denken. U overlevende van een schipbreuk in de Caribische Zee, nu moet je je weg terug naar huis vinden. Klik op de rode pijltjes om te navigeren, zoeken naar aanwijzingen om puzzels op te lossen, hebben plezier en vergeet niet om voorzichtig te zijn! De jungle is die er z ...

Vikingschip SPELEN ►

Vikingschip

5
5 van 10 - 2890 stemmen
Gespeeld
37798
keer

In dit fantastische spel zult jij voor het verzamelen van alle items op uw weg te verdienen punten en houdt afstand van het explosieve materialen. Varen met de Vikingen!

Need for Waves Online SPELEN ►

Need for waves online

5
5 van 10 - 3088 stemmen
Gespeeld
36121
keer

Het spel Need For Waves presenteert een adembenemende verscheidenheid aan rassen. Neem de controle van een super high speed race en finish eerste. Neem een nieuwe route vol hindernissen in een beperkte tijd op elk niveau. De tegenstanders zullen in de weg staat. Jij kunt ophalen dozen met zulke bonussen als scores, super motor of een pistool op je eigen manier. Instructies: Gebruik de muis te bewegen naar voren en ontwijk de obstakels vindt jij op jouw manier.