Gratis Spelletjes

Kanonneerboot

Spel van de schepen

Kanonneerboot

Kanonneerboot Waardering: 4/10

Kanonneerboot spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel bestuur je een kleine kanonneerboot in de zee en je hebt om meerdere vijanden te vernietigen. Je vijanden zijn schepen. Je beweegt met de muis te draaien en je hartslag op de linker knop muis om de kanonnen te schieten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6298 keer online. Ranking 2556 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 120 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6298 keer
Kanonneerboot

kanonneerboot, zee, schepen, vijanden,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kanonneerboot voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Schepen flash spel genaamd Kanonneerboot. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kanonneerboot en het gerelateerd is aan Schepen. Onze nieuwe spel Kanonneerboot is een van de beste Schepen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kanonneerboot dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kanonneerboot
TERUG

Schepen meest gespeelde spellen

Het eiland van de schipbreukeling SPELEN ►

Het eiland van de schipbreukeling

4
4 van 10 - 5374 stemmen
Gespeeld
64986
keer

Beleef een avontuur op een eiland na schipbreuk uw boot, moet je een manier vinden om het eiland te verlaten en terug te keren naar de bewoonde wereld te vinden. De schipbreukeling is een eenvoudig adventure game om je aan het denken. U overlevende van een schipbreuk in de Caribische Zee, nu moet je je weg terug naar huis vinden. Klik op de rode pijltjes om te navigeren, zoeken naar aanwijzingen om puzzels op te lossen, hebben plezier en vergeet niet om voorzichtig te zijn! De jungle is die er z ...

Vikingschip SPELEN ►

Vikingschip

5
5 van 10 - 2890 stemmen
Gespeeld
37798
keer

In dit fantastische spel zult jij voor het verzamelen van alle items op uw weg te verdienen punten en houdt afstand van het explosieve materialen. Varen met de Vikingen!

Need for Waves Online SPELEN ►

Need for waves online

5
5 van 10 - 3088 stemmen
Gespeeld
36121
keer

Het spel Need For Waves presenteert een adembenemende verscheidenheid aan rassen. Neem de controle van een super high speed race en finish eerste. Neem een nieuwe route vol hindernissen in een beperkte tijd op elk niveau. De tegenstanders zullen in de weg staat. Jij kunt ophalen dozen met zulke bonussen als scores, super motor of een pistool op je eigen manier. Instructies: Gebruik de muis te bewegen naar voren en ontwijk de obstakels vindt jij op jouw manier.