Gratis Spelletjes

Asteroïde en Ruimteschepen

Spel van de ruimtevaartuigen

Asteroïde en ruimteschepen

Asteroïde en Ruimteschepen Waardering: 5/10

Asteroïde en ruimteschepen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Gek vernietigen ruimteschepen. In dit spel, je bent een grote asteroïde die moet ruimtevaartuigen doden. De mijnbouw schepen willen de asteroïde te breken tot de dood. Om ruimteschepen te doden, moet je om ze te raken. U gebruikt de pijltjestoetsen om te bewegen of letters W (omhoog), A (naar links), S (naar beneden) en D (rechts). Een ruimtevaartuig vernietigen spel waarin je moet beheersen een grote asteroïde moeten alle schepen mogelijk te raken om ze te vernietigen. Wanneer ruimteschepen verschijnen en je moet ze allemaal te elimineren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6466 keer online. Ranking 2762 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 84 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6466 keer
Asteroïde en Ruimteschepen

Spel beheersen een asteroïde die moet ruimtevaartuigen gaan er allemaal te vernietigen in de ruimte. Je bent een grote rots in de ruimte zweven toen mijnwerkers zijn en willen dat je ontleden in onderdelen voor de mijnwerkers naar de mineralen halen. Je hebt om je te verdedigen en proberen niet te verlaten in delen. Hobbel in alle mogelijke ruimteschepen voordat ze schieten je en ik vertrek in stukken. Hoewel ze kleine stukjes steen, nog betere controle en uithalen tegen alle mogelijke vijanden. Een gek spel erg leuk en verslavend.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Asteroïde en Ruimteschepen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ruimtevaartuigen flash spel genaamd Asteroïde en Ruimteschepen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Asteroïde en Ruimteschepen en het gerelateerd is aan Ruimtevaartuigen. Onze nieuwe spel Asteroïde en Ruimteschepen is een van de beste Ruimtevaartuigen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Asteroïde en Ruimteschepen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Asteroïde en Ruimteschepen
TERUG

Ruimtevaartuigen meest gespeelde spellen

Schieten Ruimteschepen SPELEN ►

Schieten ruimteschepen

2
2 van 10 - 4514 stemmen
Gespeeld
60834
keer

In dit spel moet je een serie van bommen schieten tegen een vliegtuig te vermijden worden getroffen. Om dit te doen, zult je de pijltjestoetsen gebruiken om te navigeren en de spatiebalk om te schieten.

Melkwegstelsel Bescherming SPELEN ►

Melkwegstelsel bescherming

5
5 van 10 - 7082 stemmen
Gespeeld
58385
keer

Galaxy wordt aangevallen door buitenaardse indringers. Jouw oorlogsschip werd belast met een belangrijke missie. Infiltreren in de vijandelijke troepen ruimte en vernietig alle schepen die de militaire operaties. Veel ruimte vijandelijke strijders en strijd vliegtuigen zal staan in de weg probeert te voorkomen dat je uit het vervullen van jouw opdracht. Je vliegt over verschillende gebieden in strijd elk niveau. Je zult kennismaken met verschillende vijandelijke schepen die aanval je op weg naar ...

Tactische Verdediging SPELEN ►

Tactische verdediging

5
5 van 10 - 2482 stemmen
Gespeeld
21305
keer

Jouw missie in deze verdediging spel is om de verdediging van de aarde vanuit de invasie UFOs. Aliens zijn invasie van onze aarde en het is aan je om te verdedigen, een belangrijke nucleaire fabriek. Doe dit door het kopen van kanonnen, opleiding nieuwe verdedigers en vertel ze wat te doen. Je moet ook te maken van strategische beslissingen over wat je koopt kanonnen en welke upgrades je maken. Gebruik jouw muis om alle aspecten van het spel.