Gratis Spelletjes

Asteroid Dodger

Spel van de ruimtevaartuigen

Asteroid dodger

Asteroid Dodger Waardering: 5/10

Asteroid dodger spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Beweeg met je pijltjestoetsen en overleven zo lang als je kunt! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7139 keer online. Ranking 2381 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 328 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7139 keer
Asteroid Dodger

Asteroid dodger, overleven, spelletje,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Asteroid Dodger voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ruimtevaartuigen flash spel genaamd Asteroid Dodger. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Asteroid Dodger en het gerelateerd is aan Ruimtevaartuigen. Onze nieuwe spel Asteroid Dodger is een van de beste Ruimtevaartuigen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Asteroid Dodger dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Asteroid Dodger
TERUG

Ruimtevaartuigen meest gespeelde spellen

Schieten Ruimteschepen SPELEN ►

Schieten ruimteschepen

2
2 van 10 - 4514 stemmen
Gespeeld
61841
keer

In dit spel moet je een serie van bommen schieten tegen een vliegtuig te vermijden worden getroffen. Om dit te doen, zult je de pijltjestoetsen gebruiken om te navigeren en de spatiebalk om te schieten.

Melkwegstelsel Bescherming SPELEN ►

Melkwegstelsel bescherming

5
5 van 10 - 7082 stemmen
Gespeeld
59460
keer

Galaxy wordt aangevallen door buitenaardse indringers. Jouw oorlogsschip werd belast met een belangrijke missie. Infiltreren in de vijandelijke troepen ruimte en vernietig alle schepen die de militaire operaties. Veel ruimte vijandelijke strijders en strijd vliegtuigen zal staan in de weg probeert te voorkomen dat je uit het vervullen van jouw opdracht. Je vliegt over verschillende gebieden in strijd elk niveau. Je zult kennismaken met verschillende vijandelijke schepen die aanval je op weg naar ...

Tactische Verdediging SPELEN ►

Tactische verdediging

5
5 van 10 - 2482 stemmen
Gespeeld
22308
keer

Jouw missie in deze verdediging spel is om de verdediging van de aarde vanuit de invasie UFOs. Aliens zijn invasie van onze aarde en het is aan je om te verdedigen, een belangrijke nucleaire fabriek. Doe dit door het kopen van kanonnen, opleiding nieuwe verdedigers en vertel ze wat te doen. Je moet ook te maken van strategische beslissingen over wat je koopt kanonnen en welke upgrades je maken. Gebruik jouw muis om alle aspecten van het spel.