Gratis Spelletjes

Robot Toren

Spel van de robots

Robot toren

Robot Toren Waardering: 4/10

Robot toren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

helpet de robot te ontsnappen uit de toren! - Links / Rechts pijltoets te verplaatsen, X te openen paratroop - Spatiebalk te onderbreken

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 13278 keer online. Ranking 1325 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 268 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 13278 keer
Robot Toren

ontsnappen, vallen, bot toren, gevangen in de toren,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Robot Toren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Robots flash spel genaamd Robot Toren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Robot Toren en het gerelateerd is aan Robots. Onze nieuwe spel Robot Toren is een van de beste Robots spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Robot Toren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Robot Toren
TERUG

Robots meest gespeelde spellen

Robot Builder 2 SPELEN ►

Robot builder 2

5
5 van 10 - 41606 stemmen
Gespeeld
313560
keer

Bouw een robot van een perceel van Wacky onderdelen, neem dan een screenshot en zet hem in een fotogalerij van robots, voor anderen te bekijken. Wees zo creatief als je kunt met dit spel. Instructies: Klik en sleep een deel in de werkplaats en het gebruik van de UP en DOWN pijltjestoetsen op schaal en linker en rechter pijltoetsen om te draaien. Wanneer je tevreden bent met je robot een screenshot van en plaats het in de robot galerij.

Held Robot SPELEN ►

Held robot

5
5 van 10 - 7080 stemmen
Gespeeld
88234
keer

Je bent een gigantische robot, en je moet schieten, dat je aanval. Er zijn veel upgrades en vele mogelijke kits te gebruiken. Speel alle 10 niveaus. Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Gebruik de muis om te streven, en houd de muisknop ingedrukt om te schieten. Er zijn ook pakketten die je kunt gebruiken. Druk op Escape tijdens het spel om meer informatie over elk van de kits en upgrades.

Robot Gebieden SPELEN ►

Robot gebieden

5
5 van 10 - 4300 stemmen
Gespeeld
55629
keer

Schieten spel in een robot toekomst met alle chaos om je heen. Destroy en jongleren alles wat beweegt. Gebruik de muis om te streven, klik muisknop om te schieten, te bezitten en het vrijkomen muisknop op te laden en schieten. Schiet vijanden in de lucht te maken combo!