Gratis Spelletjes

Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D

Spel van de raadsels

Overeenkomen met kleuren in een kubus 3d

Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D Waardering: 6/10

Overeenkomen met kleuren in een kubus 3d spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online 3D-Spel, je moet elk paar van dezelfde gekleurde cellen te koppelen aan de kubus te voltooien. Er is een voorbeeld in de afbeelding hieronder. Je kunt niet diagonaal koppelen cellen. Als je breekt een bestaande koppeling opnieuw selecteren de verbroken koppeling kleur door te klikken op een van de twee merkstift, steek vervolgens de gaten. Zwarte cellen worden geblokkeerd.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8076 keer online. Ranking 2965 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 30 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8076 keer
Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D

Gebruik de links klikken voor enkele vierkante select. Houd de linker muisknop om meer dan een vierkante selecteren. De kubus draait door simpelweg het verplaatsen muis omheen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Raadsels flash spel genaamd Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D en het gerelateerd is aan Raadsels. Onze nieuwe spel Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D is een van de beste Raadsels spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Overeenkomen met Kleuren in een Kubus 3D
TERUG

Raadsels meest gespeelde spellen

Puzzel stuk voor stuk van de Simpsons SPELEN ►

Puzzel stuk voor stuk van de simpsons

3
3 van 10 - 11426 stemmen
Gespeeld
109523
keer

Een puzzel waarbij het ​​indrukken van een knop een stuk lijkt te worden geplaatst, en duwen naar het volgende stuk hebben. Veel plezier met het doen van deze puzzel van de protagonisten van de gekste animatieserie van de televisie (Den Simpsons). Om de puzzel te voltooien moet u het stuk te plaatsen en de computer geeft aan wanneer je het stuk hebt geplaatst, klikt u op de rode knop en een nieuw deel van het beeld dat je moet kijken waar je plaats verschijnt. Dus tot finish om de pu ...

Colour Chain SPELEN ►

Colour chain

6
6 van 10 - 4636 stemmen
Gespeeld
53736
keer

Klik bijpassende kleuren zodat ze - kun je het hele rooster? Gebruik bommen als je vastzit. Hoe langer de keten van kleuren, hoe hoger de score! Instructies: Klik gekleurde blokken om ze te verwijderen, maak lange ketens van kleur voor hogere scores. Gebruik de bommen te destory een 3x3 grid. Control Scheme: Brand: linkermuisknop en beweging: de muis.

Bejeweled Color Blocks SPELEN ►

Bejeweled color blocks

5
5 van 10 - 3598 stemmen
Gespeeld
52944
keer

Gebruik de muis om de kleur blokken. Probeer om alle blokken te winnen. Klik op de linker knop van de muis om de blokken en neerzetten waar je maar wilt. Gebruik de eerste optie van het menu te spelen.