Gratis Spelletjes

Kubus Oorlogen

Spel van de raadsels

Kubus oorlogen

Kubus Oorlogen Waardering: 6/10

Kubus oorlogen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je hebt te vangen als grotere regio slagveld mogelijk. Jouw uitvalsbasis is gemarkeerd met een rode vlag, dus jouw kleur rood is. Tijdens het spel de kleur van de vlag zal veranderen. Je kunt vangen blokjes in verticale of horizontale richting. Je kunt kubussen met elke kleur behalve de kleur van de computer-speler. Jouw vlag zal veranderen aan jouw vlag en de kubussen zal jou zijn.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 16662 keer online. Ranking 1056 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1022 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 16662 keer
Kubus Oorlogen

kleur kubussen, strijd kubus, kubus concurrentie,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kubus Oorlogen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Raadsels flash spel genaamd Kubus Oorlogen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kubus Oorlogen en het gerelateerd is aan Raadsels. Onze nieuwe spel Kubus Oorlogen is een van de beste Raadsels spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kubus Oorlogen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kubus Oorlogen
TERUG

Raadsels meest gespeelde spellen

Puzzel stuk voor stuk van de Simpsons SPELEN ►

Puzzel stuk voor stuk van de simpsons

3
3 van 10 - 11426 stemmen
Gespeeld
108373
keer

Een puzzel waarbij het ​​indrukken van een knop een stuk lijkt te worden geplaatst, en duwen naar het volgende stuk hebben. Veel plezier met het doen van deze puzzel van de protagonisten van de gekste animatieserie van de televisie (Den Simpsons). Om de puzzel te voltooien moet u het stuk te plaatsen en de computer geeft aan wanneer je het stuk hebt geplaatst, klikt u op de rode knop en een nieuw deel van het beeld dat je moet kijken waar je plaats verschijnt. Dus tot finish om de pu ...

Colour Chain SPELEN ►

Colour chain

6
6 van 10 - 4636 stemmen
Gespeeld
52167
keer

Klik bijpassende kleuren zodat ze - kun je het hele rooster? Gebruik bommen als je vastzit. Hoe langer de keten van kleuren, hoe hoger de score! Instructies: Klik gekleurde blokken om ze te verwijderen, maak lange ketens van kleur voor hogere scores. Gebruik de bommen te destory een 3x3 grid. Control Scheme: Brand: linkermuisknop en beweging: de muis.

Bejeweled Color Blocks SPELEN ►

Bejeweled color blocks

5
5 van 10 - 3598 stemmen
Gespeeld
51687
keer

Gebruik de muis om de kleur blokken. Probeer om alle blokken te winnen. Klik op de linker knop van de muis om de blokken en neerzetten waar je maar wilt. Gebruik de eerste optie van het menu te spelen.