Gratis Spelletjes

Politici en Vaten

Spel van de politicus

Politici en vaten

Politici en Vaten Waardering: 4/10

Politici en vaten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De politici zijn te vinden in vaten bier die open en dicht. Je moet schieten de politici die een doelwit hebben. Gebruik de linker muis knop om te schieten en de muis te bewegen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5766 keer online. Ranking 3225 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 38 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5766 keer
Politici en Vaten

vaten, politici, doelwit, schieten, deense politici

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Politici en Vaten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Politicus flash spel genaamd Politici en Vaten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Politici en Vaten en het gerelateerd is aan Politicus. Onze nieuwe spel Politici en Vaten is een van de beste Politicus spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Politici en Vaten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Politici en Vaten
TERUG

Politicus meest gespeelde spellen

Scheert Wilders SPELEN ►

Scheert wilders

5
5 van 10 - 1578 stemmen
Gespeeld
38992
keer

Geef Geert Wilders op tijd een scheerbeurt en zorg dat zijn extravagante kapsel mooi blond blijft. Grijp alleen naar de scheerspullen en haarverzorgingsprodukten. Spelbesturing: muis

Berichten SPELEN ►

Berichten

4
4 van 10 - 1146 stemmen
Gespeeld
23268
keer

In dit spel moet je het recht berichten te sturen naar de juiste mensen en voltooiing van de Aarde heil en voorkomen dat de laatste dag des oordeels. De karakters zijn Barack Obama, een robot en een wetenschapper. Om het bericht te verzenden naar de juiste mensen, moet je de hartslag van de linker muis knop om te schieten en je beweegt je de muis naar de baan van het schot direct.

Gooi een Schoen aan de George Bush SPELEN ►

Gooi een schoen aan de george bush

5
5 van 10 - 994 stemmen
Gespeeld
18118
keer

Gooi een schoen aan George W. Bush. Als je hem, krijg je punten, maar als je niet hit hem, hij lacht naar je. Ter lancering van de schoen moet je gebruik maken van de pijltjestoetsen.