Gratis Spelletjes

Barack Obama Redden

Spel van de politicus

Barack obama redden

Barack Obama Redden Waardering: 5/10

Barack obama redden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je de president van de Verenigde Staten (Barack Obama) redding in de zee. Gebruik de mius om de president te redden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7873 keer online. Ranking 2701 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 144 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7873 keer
Barack Obama Redden

behalve een president, Barack Obama, redding in de zee,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Barack Obama Redden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Politicus flash spel genaamd Barack Obama Redden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Barack Obama Redden en het gerelateerd is aan Politicus. Onze nieuwe spel Barack Obama Redden is een van de beste Politicus spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Barack Obama Redden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Barack Obama Redden
TERUG

Politicus meest gespeelde spellen

Scheert Wilders SPELEN ►

Scheert wilders

5
5 van 10 - 1578 stemmen
Gespeeld
38992
keer

Geef Geert Wilders op tijd een scheerbeurt en zorg dat zijn extravagante kapsel mooi blond blijft. Grijp alleen naar de scheerspullen en haarverzorgingsprodukten. Spelbesturing: muis

Berichten SPELEN ►

Berichten

4
4 van 10 - 1146 stemmen
Gespeeld
23268
keer

In dit spel moet je het recht berichten te sturen naar de juiste mensen en voltooiing van de Aarde heil en voorkomen dat de laatste dag des oordeels. De karakters zijn Barack Obama, een robot en een wetenschapper. Om het bericht te verzenden naar de juiste mensen, moet je de hartslag van de linker muis knop om te schieten en je beweegt je de muis naar de baan van het schot direct.

Gooi een Schoen aan de George Bush SPELEN ►

Gooi een schoen aan de george bush

5
5 van 10 - 994 stemmen
Gespeeld
18118
keer

Gooi een schoen aan George W. Bush. Als je hem, krijg je punten, maar als je niet hit hem, hij lacht naar je. Ter lancering van de schoen moet je gebruik maken van de pijltjestoetsen.