Gratis Spelletjes

Zoek de Verschillen

Spel van de piraten

Zoek de verschillen

Zoek de Verschillen Waardering: 5/10

Zoek de verschillen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je zoeken in de verschillen tussen twee video's van een avontuur met piraten. Want, klikt je de verschillen met de muis. Als je het verschil te vinden en je klikt, krijg je 100 punten, maar als je zich niet, verlies je 20 punten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11546 keer online. Ranking 1678 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 268 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11546 keer
Zoek de Verschillen

eiland, piraat, zoek verschillen, zee,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zoek de Verschillen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Piraten flash spel genaamd Zoek de Verschillen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zoek de Verschillen en het gerelateerd is aan Piraten. Onze nieuwe spel Zoek de Verschillen is een van de beste Piraten spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zoek de Verschillen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zoek de Verschillen
TERUG

Piraten meest gespeelde spellen

Bouwen van een Piratenschip SPELEN ►

Bouwen van een piratenschip

4
4 van 10 - 7746 stemmen
Gespeeld
92094
keer

Dit is een spel waar je een piratenschip om te reizen en de zeven zeeën te verkennen bouwen. Want, klikt je een element dat wordt gevonden in de onderkant van het scherm en sleep het naar de site waar je het wilt plaatsen.

Prinsessen en Piraten SPELEN ►

Prinsessen en piraten

4
4 van 10 - 5252 stemmen
Gespeeld
41028
keer

We hebben twee beelden met prinsessen en piraten die lijken te zijn identiek, maar ze hebben enkele verschillen. Je moet zoeken naar de verschillen, klikken met de muis.

Zoeken de Schat SPELEN ►

Zoeken de schat

5
5 van 10 - 942 stemmen
Gespeeld
28304
keer

Zwarte baard heeft verloren zijn schat en hij niet weet waar het is. Help Kapitein Pete krijgen tot de schat voor de zwarte baard doet. Kijk uit voor skeletten dat punt in de richting van de schat en de controle van de rollen die vertellen waar de schat kunnen worden. Pas een aantal dozen dat pistool poeder bevatten en kunnen dan ontploffen. Gebruik de pijltjestoetsen