Gratis Spelletjes

Schieten de Schepen

Spel van de piraten

Schieten de schepen

Schieten de Schepen Waardering: 6/10

Schieten de schepen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je schieten de twee schepen, want beiden willen de schat dat het jou vangen. Want, gebruikt je de pijltoetsen om te verdringen en de spatiebalk om te schieten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 18965 keer online. Ranking 991 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 586 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 18965 keer
Schieten de Schepen

schieten, piraten, piraat spelletjes, boten,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schieten de Schepen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Piraten flash spel genaamd Schieten de Schepen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schieten de Schepen en het gerelateerd is aan Piraten. Onze nieuwe spel Schieten de Schepen is een van de beste Piraten spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schieten de Schepen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schieten de Schepen
TERUG

Piraten meest gespeelde spellen

Bouwen van een Piratenschip SPELEN ►

Bouwen van een piratenschip

4
4 van 10 - 7746 stemmen
Gespeeld
92094
keer

Dit is een spel waar je een piratenschip om te reizen en de zeven zeeën te verkennen bouwen. Want, klikt je een element dat wordt gevonden in de onderkant van het scherm en sleep het naar de site waar je het wilt plaatsen.

Prinsessen en Piraten SPELEN ►

Prinsessen en piraten

4
4 van 10 - 5252 stemmen
Gespeeld
41028
keer

We hebben twee beelden met prinsessen en piraten die lijken te zijn identiek, maar ze hebben enkele verschillen. Je moet zoeken naar de verschillen, klikken met de muis.

Zoeken de Schat SPELEN ►

Zoeken de schat

5
5 van 10 - 942 stemmen
Gespeeld
28304
keer

Zwarte baard heeft verloren zijn schat en hij niet weet waar het is. Help Kapitein Pete krijgen tot de schat voor de zwarte baard doet. Kijk uit voor skeletten dat punt in de richting van de schat en de controle van de rollen die vertellen waar de schat kunnen worden. Pas een aantal dozen dat pistool poeder bevatten en kunnen dan ontploffen. Gebruik de pijltjestoetsen