Gratis Spelletjes

Kapot Parkeergelegenheid

Spel van de parkeer

Kapot parkeergelegenheid

Kapot Parkeergelegenheid Waardering: 6/10

Kapot parkeergelegenheid spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel uw auto is kapot. Het doel van het spel is om je kapotte auto te parkeren op de parkeerplaats slot. Vermijd het raken van je auto met andere auto's en het milieu. Gebruik de pijltjestoetsen om de auto, en de ruimte te verplaatsen voor de toepassing van handrem.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6347 keer online. Ranking 3008 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 58 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6347 keer
Kapot Parkeergelegenheid

kapot parkeerplaats, kapot parkeren,kapotte auto,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kapot Parkeergelegenheid voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Parkeer flash spel genaamd Kapot Parkeergelegenheid. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kapot Parkeergelegenheid en het gerelateerd is aan Parkeer. Onze nieuwe spel Kapot Parkeergelegenheid is een van de beste Parkeer spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kapot Parkeergelegenheid dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kapot Parkeergelegenheid
TERUG

Parkeer meest gespeelde spellen

Parkeerplats SPELEN ►

Parkeerplats

6
6 van 10 - 2548 stemmen
Gespeeld
30163
keer

Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto! Gebruik je pijltjestoetsen. In dit computerspel, je moet parkeren in de beschikbare enige plaats van de parkeerplaats. U gebruikt de pijltjestoetsen om de auto te rijden. Je verliest het wanneer u de doorlopende lijn raken of binnenvallen andere parkeerplaats. Beweeg uw auto voor het parkeren van de auto op de juiste plaats te verlaten. Je moet kijken naar de vrije ruimte om uw auto te verlaten. Je moet voorzichtig zijn, zoals in ...

3D BMW Parkeren SPELEN ►

3d bmw parkeren

5
5 van 10 - 1610 stemmen
Gespeeld
20183
keer

Een gratis online spel waarbij je een grijze BMW parkeren, met een volledig 3D-omgeving. U moet gebruik maken van de pijlen om beweging, en de spatiebalk om te remmen. Een auto spel in 3D-kwaliteit, online en gratis.

Kamerdienaar Park SPELEN ►

Kamerdienaar park

5
5 van 10 - 708 stemmen
Gespeeld
13858
keer

In dit spel ben je de kamerdienaar park, uw klanten zijn uniek dus je moet oppassen niet om de auto tegen het lijf lopen andere auto\'s geparkeerd tegen de stoeprand of parkeerplaats. Je hebt 3 minuten om de parkeergarage, zijn andere auto\'s wachten en inpacientarian. Controle van de auto met de pijltjestoetsen.