Gratis Spelletjes

Ontsnap uit de Aarde

Spel van de ontsnappen

Ontsnap uit de aarde

Ontsnap uit de Aarde Waardering: 6/10

Ontsnap uit de aarde spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel gaat over een wezen dat leefde op de maan en valt naar de aarde. Om terug te keren, moet u de objecten op het scherm om verder tot het einde van het avontuur en uit te komen hier. Klik gewoon op de objecten die worden weergegeven op het scherm om reacties die zich voordeden. Als alles klaar is, klikt u op het teken om door te gaan en het volgende level te bereiken. Een eenvoudig maar leuk spel, perfect voor opknoping uit.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7941 keer online. Ranking 3156 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 22 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7941 keer
Ontsnap uit de Aarde

In ontsnappen spelletjes, worden objecten om het bereik van de speler wordt gebruikt om vooruit te gaan en door de levels te bewegen, in de stijl van grafische avonturen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Ontsnap uit de Aarde voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Ontsnappen flash spel genaamd Ontsnap uit de Aarde. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Ontsnap uit de Aarde en het gerelateerd is aan Ontsnappen. Onze nieuwe spel Ontsnap uit de Aarde is een van de beste Ontsnappen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Ontsnap uit de Aarde dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Ontsnap uit de Aarde
TERUG

Ontsnappen meest gespeelde spellen

De Schapen en de Wolf SPELEN ►

De schapen en de wolf

5
5 van 10 - 3654 stemmen
Gespeeld
33383
keer

In dit spel ben je een schaap en je hebt zo ver lopen als je kunt, omdat een boze wolf die je achtervolgt. Je verliest het spel als je gejaagd door de wolf. Je gebruik maken van de pijltjestoetsen te lopen en de spatiebalk om te springen.

Ontsnappen de Vampieren SPELEN ►

Ontsnappen de vampieren

5
5 van 10 - 884 stemmen
Gespeeld
15183
keer

In dit spel heb je te voorkomen dat gebeten door hongerige vampieren die proberen jouw bloed en score zien wat je kunt krijgen.

Snel Rennen SPELEN ►

Snel rennen

5
5 van 10 - 522 stemmen
Gespeeld
13906
keer

In dit spel moet je zo ver als je kunt uitvoeren gedurende een minuut. Want het zal je gebruik maken van de pijltoetsen.