Gratis Spelletjes

Puzzel van personages uit Naruto

Spel van de Naruto

Puzzel van personages uit Naruto

Puzzel van personages uit Naruto Waardering: 6/10

Puzzel van personages uit Naruto spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Geniet van het maken van deze puzzel van de Naruto-serie waarin we alle hoofdpersonen van de manga en anime serie te zien. Om de puzzel op te lossen, moet je klikken en slepen stukken te passen. Naruto is een Japanse manga serie die het verhaal van een jongen die wil een ninja te zijn en al zijn collega's en buren vertelt. Om de puzzel op zoek naar de juiste plek om de stukken te houden in het plaatje compleet. Omgaan met de andere paar stukjes op hun plaats. Het doel van het spel is terug om het hele plaatje te nemen om alle tekens te zien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10747 keer online. Ranking 1916 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 300 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10747 keer
Puzzel van personages uit Naruto

Spel waar je een puzzel op te lossen met een aantal kleine stukjes, dus het is geschikt voor alle doelgroepen. Je moet een puzzel doen in een Japanse manga serie, een van de meest populaire serie en wereldwijd bekend. Om het spel te voltooien moet je de juiste plaats van elk van de stukken in het beeld te vinden. Het doel is om de foto om alle personages in Naruto zien te voltooien. We kunnen de hoofdpersoon op de voorgrond te zien, achter zijn klasgenoten, de dorpelingen, leraren en vijanden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Puzzel van personages uit Naruto voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Naruto flash spel genaamd Puzzel van personages uit Naruto. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Puzzel van personages uit Naruto en het gerelateerd is aan Naruto. Onze nieuwe spel Puzzel van personages uit Naruto is een van de beste Naruto spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Puzzel van personages uit Naruto dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Puzzel van personages uit Naruto
TERUG

Naruto meest gespeelde spellen

Sasuke Versus Itachi SPELEN ►

Sasuke Versus Itachi

6
6 van 10 - 3282 stemmen
Gespeeld
36005
keer

In dit spel, je bent Sasuke en je moet Itachi vernietigen uit de serie Naruto. Gebruik de letter J, I en L aan te vallen en de letter K te verdedigen.

Gaara Versus Deidara SPELEN ►

Gaara Versus Deidara

6
6 van 10 - 2420 stemmen
Gespeeld
28872
keer

In dit spel, je bent Gaara en je moet Deidara vernietigen uit de serie Naruto. Gebruik de letter J, I en L aan te vallen en de letter K te verdedigen.

Jacht Elementen SPELEN ►

Jacht Elementen

5
5 van 10 - 502 stemmen
Gespeeld
24127
keer

In dit platform spel, moet je de elementen die zijn gevonden op de platforms vangen. Wees voorzichtig met de spiesjes en vallen niet.