Gratis Spelletjes

Naruto

Speel Naruto spelletjes

Naruto spelletjes

Naruto spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Naruto gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen Naruto spel

Naruto Ninja Gevecht

 naruto ninja gevecht spel SPELEN ►

Helpen Naruto in dit gratis online spel om de vijand te verslaan ninja\'s. Hiervoor moet je ontwijken hun aanvallen, versla ze en vernietig de ninja afdichting aan het einde van elk niveau. Controle Naruto met WASD-toetsen, springen met de L en gebruiken K om te schieten met het gooien van wapens zoals kunai of shuriken. Gezicht van de Verborgen Ge ... Lees meer

Naruto gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en naruto gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Naruto online spelletjes

Nieuw in Naruto

Naruto

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Manga van Naruto: Shippuden, spelen en leven de avonturen met deze gekke vent studeren aan een beroemde ninja. Avonturen van Naruto. Japanse Manga-serie. Japanse tekenfilmserie. Naruto Uzumaki, wordt hij de hoofdrol in deze avonturen in het proberen te leren om een ​​ninja te zijn. Is een manga serie gemaakt in Japan. De verhalen vertellen het leven van een jonge ninja genaamd Naruto Uzumaki gekke tiener die wil uitgroeien tot een ninja te worden, want hij wil worden erkend als een belangrijk persoon in hun dorp. De overgrote meerderheid van de personages geïntroduceerd in de serie van verschillende ninjas dorpen. De hoofdpersoon is de naam van de serie is Naruto Uzumaki, een jonge ninja die gehuisvest in een demon. Uchiha Sasuke is een goede vent en heeft een groot vermogen om ninja kunsten stijl ontslaan. Naruto Haruno Sakura veracht. Naast de hoofdpersonen zijn de andere teams die klasse ninja's gedeeld in Naruto Ninja Academie. Naruto is een van de best verkochte manga-reeks aller tijden meer dan 126.500.000 exemplaren in Japan hebben verkocht. Manga zijn strips gemaakt in Japan, of door Japanse makers in de Japanse taal.

Naruto Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen Naruto flash games. Deze categorie heeft betrekking op spelletjes naruto manga. avonturen van naruto. naruto shippuden. in de geschiedenis van japan, de ninja waren een militaire groep getraind voor de oorlog, maar uit een oogpunt verborgen en geheim. ze zijn geen soldaten, maar spionnen, moordenaars en soortgelijke activiteiten. naruto: shippuden is het vervolg op naruto, gebaseerd op de gebeurtenissen die verband in de manga comic. de serie heeft voortgebracht zes films. er zijn vier cartoon serie met de personages. naruto spelletjes zijn verschenen op verschillende consoles van nintendo, sony en microsoft. wordt een lopende japanse manga serie geschreven en geïllustreerd door masashi kishimoto.. Hier vindt u Naruto gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw Naruto spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. Naruto dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.