Gratis Spelletjes

Wendigo Broers

Spel van de multiplayer

Wendigo broers

Wendigo Broers Waardering: 8/10

Wendigo broers spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een gratis online spel waar u controle twee Wendigo, twee yeti die moeten samenwerken om van niveau. De kleine yeti wordt behandeld met de pijltjestoetsen en gooi sneeuwballen die bevriezen vijanden door te drukken, en de grote Wendigo wordt behandeld met de WASD toetsen en druk op S bevroren de vijanden breekt. Veel plezier met een vriend het regelen van de Wendigo broers land door sneeuwval niveaus.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7353 keer online. Ranking 3095 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 62 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7353 keer
Wendigo Broers

Multiplayer spelletjes die we aanbieden zijn een geweldige keuze om met een vriend spelen zonder lange wachttijden of te ingewikkelde spellen te besteden tijd onderhoudend.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Wendigo Broers voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Multiplayer flash spel genaamd Wendigo Broers. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Wendigo Broers en het gerelateerd is aan Multiplayer. Onze nieuwe spel Wendigo Broers is een van de beste Multiplayer spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Wendigo Broers dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Wendigo Broers
TERUG

Multiplayer meest gespeelde spellen

Multiplayer Uno kaartspel SPELEN ►

Multiplayer uno kaartspel

4
4 van 10 - 71798 stemmen
Gespeeld
761738
keer

UNO kaartspel online. Het is een multiplayer spel, in dit geval de andere spelers worden gespeeld door de computer. Het wordt gespeeld met de muis en het doel is om uit te lopen van de kaarten eerst. Verdien je punten. Je moet zetten kaarten op tafel om dezelfde kleur of hetzelfde nummer als je een aantal van uw kaarten zijn. Deze brieven met personages uit de Disney film Aladdin. We moeten proberen om de eerste alle kaarten stoppen op de tafel en dan onthouden elke letter. Het is leuk en versla ...

Tafelvoetbal SPELEN ►

Tafelvoetbal

6
6 van 10 - 3486 stemmen
Gespeeld
32983
keer

In dit spel kun je spelen tafel voetbal, wordt voetbalwedstrijd gespeeld op een tafel opgezet als een voetbalveld. Om te spelen moet je beginnen door te kiezen uit drie verschillende types veld: spelen op gras, op het strand of op het ijs. En u kunt er ook voor kiezen om alleen of in multiplayer modus te spelen. Instructies: 1 player mode - gebruik de pijlen omhoog en omlaag om uw apparatuur te verplaatsen in de gewenste richting; 2 player mode - Daag je vrienden in de multiplayer modus. Gebruik ...

Connect4 Multiplayer SPELEN ►

Connect4 multiplayer

3
3 van 10 - 1728 stemmen
Gespeeld
30397
keer

De klassieke verbinding 4 spel. Instructies: Klik op de stip te plaatsen waar jij maar wilt. Multiplayer spel.