Gratis Spelletjes

Zet dieren paren

Spel van de kinderen

Zet dieren paren

Zet dieren paren Waardering: 7/10

Zet dieren paren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel voor kinderen waar je moet klikken op twee kaarten met hetzelfde dier en zijn naast elkaar. Als er een kloof kan ook. Kan niet klikken als je in diagonaal. Het doel is dat alle kaarten op zijn. Als je gaat verwijderen en het openen van meer ruimte tussen hen kun je bereiken die niet bij elkaar zijn, maar dicht. Wat kun je niet geloven dat de lijn is door middel van een brief, moet naast of door de lucht zijn. Een eenvoudig en verslavend spel voor de kinderen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10343 keer online. Ranking 3203 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 20 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10343 keer
Zet dieren paren

Spel van het klikken kaarten met hetzelfde dier binnen te paren. Je moet voorzichtig zijn, want er zijn enkele die om je aandacht af te leiden. Ze hebben dezelfde kleur en andere soortgelijke wijze. Je moet heel snel met de muis. U ver te zoeken in de tekeningen, zodat u alle kaarten kunt verwijderen zo snel mogelijk. Grappige dieren die kinderen zullen willen. Het is een gemakkelijke activiteit die dient om aandacht te besteden aan details.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zet dieren paren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Zet dieren paren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zet dieren paren en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Zet dieren paren is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zet dieren paren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zet dieren paren
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117445
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108905
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
82084
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...