Gratis Spelletjes

Vliegen in Een Doos

Spel van de kinderen

Vliegen in een doos

Vliegen in Een Doos Waardering: 6/10

Vliegen in een doos spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De hoofdpersoon van dit gratis online spel springt vanaf de top van een helling met zijn doos en een plastic zak, die hij gebruikt als een parachute. Je moet proberen om zo ver mogelijk te komen, en dan zul je twintig en geld om moderniseren te kopen verdienen, zoals helmen, nieuwe parachutes en aanvullende elementen die u zullen helpen verder in uw sprongen. U kunt ook uw twintig.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9468 keer online. Ranking 2439 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 140 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9468 keer
Vliegen in Een Doos

Spel van het vliegen op een doos. Springen vanaf een houten platform, de jongen moet zo ver als hij blikjes, en land springen met een plastic zak als een parachute. Toen we klein zijn, alles was nuttig om te spelen als we onze geest aan te maken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Vliegen in Een Doos voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Vliegen in Een Doos. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Vliegen in Een Doos en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Vliegen in Een Doos is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Vliegen in Een Doos dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Vliegen in Een Doos
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117139
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108565
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
81727
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...