Gratis Spelletjes

Smileys springen

Spel van de kinderen

Smileys springen

Smileys springen Waardering: 3/10

Smileys springen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een eenvoudig spel voor kinderen (en minder jonge) waarin je op een punt van een kleur die u voorstelt te vinden. Op elk scherm emoticons springen en met een punt van dezelfde kleur die nog steeds verbergt verschijnen. Je moet het stationaire punt op elk scherm te vinden om naar het volgende. Het is een eenvoudige en leuke activiteit die je vraagt ​​om veel aandacht te besteden aan elk detail om het punt te vinden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6811 keer online. Ranking 3539 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6811 keer
Smileys springen

Een wereld vol kleurrijke emoticons springen. Deze wijzen op een kleur die nog steeds verborgen. Je moet kijken over het scherm om dat weinig zin welk verhuist niet vinden. Het is gemakkelijk, een sterk aanbevolen activiteit voor kinderen. Maar het is voor de moeilijkheidsgraad is wat maakt het zo leuk. Vinden wat verborgen op de pagina. Zoek het stille punt tussen smileys springen rondom het kleurenscherm.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Smileys springen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Smileys springen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Smileys springen en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Smileys springen is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Smileys springen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Smileys springen
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117139
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108565
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
81727
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...