Gratis Spelletjes

Maak woorden met brieven

Spel van de kinderen

Maak woorden met brieven

Maak woorden met brieven Waardering: 5/10

Maak woorden met brieven spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 117418 keer online. Ranking 92 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 16146 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 117418 keer
Maak woorden met brieven

Spel om Engels te oefenen. Deze activiteit zal worden gebruikt om uw niveau met deze taal te oefenen. Je moet de brieven die wij leveren aan alle mogelijke Engels woorden te creëren gebruiken. Zet al in orde en druk op de knop om de combinatie te controleren. Kijk of je gelijk hebt en u in staat om te beginnen met een andere mogelijke woord te maken zal zijn. Een educatief spel zeer interessant. Het is ook erg leuk en verslavend. Als je eenmaal begonnen te spelen met het woordenboek zul je niet in staat zijn om te stoppen met het plaatsen van letters achter elkaar om combinaties te maken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Maak woorden met brieven voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Maak woorden met brieven. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Maak woorden met brieven en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Maak woorden met brieven is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Maak woorden met brieven dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Maak woorden met brieven
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108870
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
82050
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...

Kleur het Konijn In SPELEN ►

Kleur het konijn in

5
5 van 10 - 9352 stemmen
Gespeeld
54637
keer

Geef het konijn vrolijk kleurtje. Klik op een kleur en dan op een gedeelte van de tekening om hem in te kleuren.