Gratis Spelletjes

Whack A Boing

Spel van de kinderen

Whack a boing

Whack A Boing Waardering: 4/10

Whack a boing spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Suf een Boing! Go crazy afranseling die Boings, omdat ze pop-up en krijg je score omhoog. Instructies: Suf-A-Boing! U hebt tien probeert te raken een Boing dus niet missen!. Gewoon je muis over de Boing en klik om te scoren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 12174 keer online. Ranking 1534 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 432 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 12174 keer
Whack A Boing

Whack a Boing, pop up, spelletje, muis,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Whack A Boing voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Whack A Boing. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Whack A Boing en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Whack A Boing is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Whack A Boing dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Whack A Boing
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117418
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108870
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
82050
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...