Gratis Spelletjes

Modewijken Mickey en Minnie

Spel van de kinderen

Modewijken mickey en minnie

Modewijken Mickey en Minnie Waardering: 4/10

Modewijken mickey en minnie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een heel eenvoudig spel voor kinderen voorbereid het huis.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 82084 keer online. Ranking 160 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 5294 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 82084 keer
Modewijken Mickey en Minnie

Flash Spel kleden de twee beroemdste muis van alle muizen in de wereld. Combineer de kleding en kleuren, de kleding en wat ze dragen. Kreeg een paar muizen en kies je het kostuum van de twee. Voor haar een jurk en een t-shirt voor hem. Schoenen voor beide. In het gezicht kan kiezen voor de ogen en de lippen. Kies schoenen voor beide voeten. Tenslotte eindigt landschap waarin kleine details, zoals bloemen en vlinders vinden. U kunt een aantal kleurrijke ballonnen in de lucht steken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Modewijken Mickey en Minnie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Modewijken Mickey en Minnie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Modewijken Mickey en Minnie en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Modewijken Mickey en Minnie is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Modewijken Mickey en Minnie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Modewijken Mickey en Minnie
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117445
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108905
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Kleur het Konijn In SPELEN ►

Kleur het konijn in

5
5 van 10 - 9352 stemmen
Gespeeld
54662
keer

Geef het konijn vrolijk kleurtje. Klik op een kleur en dan op een gedeelte van de tekening om hem in te kleuren.