Gratis Spelletjes

Kleuren en Richtingen

Spel van de kinderen

Kleuren en richtingen

Kleuren en Richtingen Waardering: 3/10

Kleuren en richtingen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, moet je de gekleurde lieveheersbeestjes begeleiden naar de laatste tak die een vrucht dat hun kleur past bij heeft. De snelheid van het spel zal toenemen naarmate je verder. Scoor punten zo snel als je kunt. Om te spelen, klikt u op de pijltjes om de route die de lieveheersbeestjes moeten nemen om hun bijpassende gekleurde vruchten te bereiken veranderen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 47026 keer online. Ranking 354 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 3254 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 47026 keer
Kleuren en Richtingen

De lieveheersbeestjes zijn eigenlijk een familie van kevers die zijn vaak geel, oranje, of scharlaken met kleine zwarte vlekken op hun vleugels covers, met zwarte benen, hoofd en antennes.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kleuren en Richtingen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Kleuren en Richtingen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kleuren en Richtingen en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Kleuren en Richtingen is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kleuren en Richtingen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kleuren en Richtingen
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117269
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108711
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
81884
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...