Gratis Spelletjes

Verf leeuwen met kleuren

Spel van de kinderen

Verf leeuwen met kleuren

Verf leeuwen met kleuren Waardering: 3/10

Verf leeuwen met kleuren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Set van kleurrijke verf een wild dier. In dit educatieve spel kun je schilderen met kleur de leeuw, de koning van de jungle. Kies kleuren met het penseel en klik op de leeuw die u wilt dat de toon kleuring, het hele gebied te schilderen die kleur. Instructies: Gebruik de muis om het beeld te kleuren met de borstel. Klik gewoon op de kleur en dan op de leeuw. U kunt de verf met alle kleuren die u wilt. Kunt u realistisch te schilderen, zoals ze werkelijk zijn en dan op een creatieve manier, met alle kleuren die u wilt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 37478 keer online. Ranking 487 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 2810 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 37478 keer
Verf leeuwen met kleuren

De leeuw is de koning van de jungle, het dier dat op de top van de piramide van de voedselketen. In deze kleurplaat spel moet je een leeuw te schilderen met alle kleuren, voor u om uw creativiteit te uiten. U kunt uw fantasie te gebruiken en probeer realistisch te zijn en dat het eindresultaat te kijken als de real thing. Hebben een grote palet van tinten te gebruiken. Met de borstel krijgt verf palet en klik op een gebied van het dier naar full colour. Leeuwen zijn een favoriet dier van kinderen, voor films en documentaires. Ervoor dat u geniet van de kinderen met dit spel dat zal hen in staat stellen om hun capaciteit te ontwikkelen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verf leeuwen met kleuren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kinderen flash spel genaamd Verf leeuwen met kleuren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verf leeuwen met kleuren en het gerelateerd is aan Kinderen. Onze nieuwe spel Verf leeuwen met kleuren is een van de beste Kinderen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verf leeuwen met kleuren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verf leeuwen met kleuren
TERUG

Kinderen meest gespeelde spellen

Maak woorden met brieven SPELEN ►

Maak woorden met brieven

5
5 van 10 - 16146 stemmen
Gespeeld
117421
keer

Stel combineren brieven om woorden te creëren. Je moet Engels vocabulaire om deze taal spel te spelen. Hier is een reeks brieven binnen pleinen, als pionnen in een spel. Je moet die chips op orde te brengen om zo een woord dat bestaat vormen. Hebben een aantal mogelijkheden weergegeven in de linker bovenhoek. Daar kunt u zien dat u opgelost en je nog over hebt. Doe alle letters om het woord te vormen en geef controle om te zien of u de juiste combinatie hebben gedaan.

Shin Chan Maker 2 SPELEN ►

Shin chan maker 2

5
5 van 10 - 15000 stemmen
Gespeeld
108874
keer

Dit is een spel voor Shin Chan fans. Als je graag het eerste deel van deze test met meer mogelijkheden voor aanpassing. Gebruik de muis om Shin-Chan te maken.

Modewijken Mickey en Minnie SPELEN ►

Modewijken mickey en minnie

4
4 van 10 - 5294 stemmen
Gespeeld
82052
keer

In dit spel kun je deze leuke muizen van Walt Disney, Mickey en Minnie kleden, en dus kies de kleren die je hebt om te dragen. Veel plezier met deze matching game kleren om te zien of je modieus kan zijn! Je moet het invullen van hun garderobe. Een pak voor iedereen, schoenen, broeken, jurken en natuurlijk de details van de make-up. Daarnaast kunt u ook aanpassen van het landschap met bloemen, ballonnen of vlinders. Klassieke kleding voor de favoriete karakters van de kinderen van alle tijd. Een ...