Gratis Spelletjes

Honkbal

Speel honkbal spelletjes

Honkbal Spelletjes

Honkbal spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Honkbal gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen honkbal spel

Doel en Slingeren

 doel en slingeren spel SPELEN ►

Het doel in dit gratis online spel is om slinger je een bat gericht op de sterren te raken met de bal. Het is niet echt een baseball wedstrijd, maar u hoeft te richten met de knuppel. Als u klaar bent met de niveaus, zullen ze harder en harder, en je kan zelfs een aantal van hen na te denken over meer dan een keer.

Honkbal gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en honkbal gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Honkbal online spelletjes

Nieuw in honkbal

Honkbal

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Gratis Honkbal Spelen Online. Baseball games, een team sport gespeeld tussen twee teams van negen spelers elk. Honkbal simulatoren. Base balspelen. Het spel wordt gespeeld met een bal slaan met een knuppel, wordt de bal geraakt. Gooi de bal met de knuppel over het veld en de atleet moet het veld proberen om een zo breed mogelijke basis om terug te geven aan de basis van waar het raakte bereiken run down. Het bereiken van zowel bekende en scoren de race. De verdedigende spelers moeten vinden een bal naar de speler die de bal of andere racers te raken voordat ze een van de eerste om bases te krijgen of de score van de wedstrijd komen te verwijderen.

honkbal Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen honkbal flash games. Deze categorie heeft betrekking op honkbal spelen online. honkbal simulators waar je kunt leren om dit spel te spelen en dingen doen, zoals de spelers doen. het doel van het spel of de wedstrijd is om de meeste punten te scoren tijdens de 9 keer hebben we een spel. u kunt niet tekenen, dus het spel loopt tot er een winnaar is. atleten van honkbal. spelers in het veld: pitcher, vanger, eerste honkman, tweede honkman, derde honkman, korte stop, links fielder, center fielder, right fielder en designated hitter. spelers in de volgorde aan slag en als er drie van hen zijn geëlimineerd passeren verdedigen. de site waar je de diamant raken en is de plaats waar lopers moeten bereiken.. Hier vindt u honkbal gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw honkbal spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. honkbal dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.