Gratis Spelletjes

Verkleden Hannah Montana

Spel van de Hannah Montana

Verkleden Hannah Montana

Verkleden Hannah Montana Waardering: 5/10

Verkleden Hannah Montana spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Bewijs je vaardigheden met de mode met deze activiteit waar je het karakter van Hannah Montana jurk met moderne kleding en accessoires. In dit spel moet je de nieuwe pop sensatie Hannah Montana jurk. Om te beginnen met het testen van uw garderobe, klik op een kledingstuk en sleept silhouet Hannah Montana. Heeft u een kast vol kleren voor haar, lange broeken, shorts, rokken, shirts, sjaals, riemen, kleding, tassen, schoenen en kleding allemaal. Alle items die u nodig heeft voor een modern pak.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11581 keer online. Ranking 1614 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 464 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11581 keer
Verkleden Hannah Montana

Pop ster van de Disney chanel, een tieneridool, Miley Cyrus in de rol van Hannah Montana. Het verhaal van een beroemde tiener zangeres leven een anoniem bestaan ​​. Een moderne meid die heel goed te dragen. Een zeer mooie jonge. Je moet haar helpen kiezen voor de kleding die zal nemen. Klik voor haar alle sieraden en accessoires. Armbanden, oorbellen en hangers. Broeken, rokken, jurken en shirts. En alle mode- accessoires zoals schoenen, tassen, sjaals, hoeden en meer. Een activiteit voor modeliefhebbers en fans van de tv-serie.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verkleden Hannah Montana voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Hannah Montana flash spel genaamd Verkleden Hannah Montana. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verkleden Hannah Montana en het gerelateerd is aan Hannah Montana. Onze nieuwe spel Verkleden Hannah Montana is een van de beste Hannah Montana spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verkleden Hannah Montana dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verkleden Hannah Montana
TERUG

Hannah Montana meest gespeelde spellen

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren SPELEN ►

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren

4
4 van 10 - 3404 stemmen
Gespeeld
41582
keer

Speel samen met Hannah Montana het klassieke spelletje Boter, kaas en eieren of zoals ze in het buitenland Tic Tac Toe noemen. Tracht als eerste 3 X\'en op een rij te krijgen verticaal,horizontaal of diagonaal. Veel succes! Spelbesturing: Linkermuisknop

Hannah Montana mode avontuur SPELEN ►

Hannah Montana mode avontuur

7
7 van 10 - 2604 stemmen
Gespeeld
33194
keer

Hangen met Hannah Montana op haar spannende avontuur, te kleden, te spelen met bonussen en zie een aantal exclusieve informatie over Hannah Montana. Zijn enige muzikale avontuur om nooit te vergeten! Kun je de hoogste score te halen? In de eerste wedstrijd, moet je aankleden Hannah Montana te klikken op de items aan de linkerkant. Klik vliegende voorwerpen voordat de tijd opraakt, zodat u kunt de bonusronde te krijgen. Bekijk informatie over Hannah Montana. Hebben de mogelijkheid om af te drukke ...