Gratis Spelletjes

Hannah Montana on Tour

Spel van de Hannah Montana

Hannah Montana on Tour

Hannah Montana on Tour Waardering: 6/10

Hannah Montana on Tour spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hannah Montana heeft te zingen gaan in een concert. Je bent haar stylist en je hebt te maken gaan erg mooi en zeer goed gekleed voor actie. In dit spel moet je Hannah Montana verkleden als een popster. Begin met de make-up. Kies eerst het soort kapsel dat gaat duren, dan is de haarkleur. Schilder nu oogschaduw en oogkleur, eindelijk wat make-up en lippenstift. Gaat dan om kleding, daar heb je alle kleren die je hebt om de ster te zetten te kiezen. Kies een jurk voor de zangeres en dan al het andere.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11068 keer online. Ranking 1713 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 340 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11068 keer
Hannah Montana on Tour

Je moet het haar, kleding, schoenen, accessoires en gitaar met de muis kiezen en lijkt al snel op de afbeelding van Hannah Montana. Kies een elektrische gitaar voor haar, die overeenkomen met de kleren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om haar schoenen, jeans, overhemden, kettingen, oorbellen en meer kleden. Maak mode ingesteld voor haar om het meer dan de meeste te maken. Hannah Montana is een ster van tieners zingen en acteren, dus je moet om het te laten gaan gekleed zeer modern en mooi. Dat zijn miljoenen fans zijn trots op je voor je werk.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Hannah Montana on Tour voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Hannah Montana flash spel genaamd Hannah Montana on Tour. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Hannah Montana on Tour en het gerelateerd is aan Hannah Montana. Onze nieuwe spel Hannah Montana on Tour is een van de beste Hannah Montana spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Hannah Montana on Tour dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Hannah Montana on Tour
TERUG

Hannah Montana meest gespeelde spellen

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren SPELEN ►

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren

4
4 van 10 - 3404 stemmen
Gespeeld
41566
keer

Speel samen met Hannah Montana het klassieke spelletje Boter, kaas en eieren of zoals ze in het buitenland Tic Tac Toe noemen. Tracht als eerste 3 X\'en op een rij te krijgen verticaal,horizontaal of diagonaal. Veel succes! Spelbesturing: Linkermuisknop

Hannah Montana mode avontuur SPELEN ►

Hannah Montana mode avontuur

7
7 van 10 - 2604 stemmen
Gespeeld
33179
keer

Hangen met Hannah Montana op haar spannende avontuur, te kleden, te spelen met bonussen en zie een aantal exclusieve informatie over Hannah Montana. Zijn enige muzikale avontuur om nooit te vergeten! Kun je de hoogste score te halen? In de eerste wedstrijd, moet je aankleden Hannah Montana te klikken op de items aan de linkerkant. Klik vliegende voorwerpen voordat de tijd opraakt, zodat u kunt de bonusronde te krijgen. Bekijk informatie over Hannah Montana. Hebben de mogelijkheid om af te drukke ...