Gratis Spelletjes

Hannah Montana Aankleden

Spel van de Hannah Montana

Hannah Montana Aankleden

Hannah Montana Aankleden Waardering: 5/10

Hannah Montana Aankleden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel voor meisjes moet aankleden Hannah Montana, de nieuwe ster onder de tv-serie voor kinderen van Disney Channel. Om te spelen ziet het kiezen van elk kledingstuk met de muis en zet het op de figuur van het model. De zanger is een pop ster in de tv-serie heeft een dubbel leven als een anonieme jonge zangeres. In dit spel moet je aankleden Hannah Montana met kleren te gaan tot actie. U kunt zien dat de fase waarin alle fans wachten op de ster om te gaan zingen. Je moet kleren kiezen voor haar, haar, sieraden en mode-accessoires.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8889 keer online. Ranking 2188 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 246 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8889 keer
Hannah Montana Aankleden

Hannah Montana is een fictief personage uit een tv-serie. De rol wordt gespeeld door actrice Miley Cyrus is inmiddels ook zeer beroemde zangeres. In dit spel moet je om te kiezen voor haar een kostuum, dus je moet de kleding, sieraden en accessoires die moet uitvoeren kiezen. Je hebt schoenen, rokken, jurken, riemen, accessoires, broeken en andere kleding om uit te kiezen voor haar. Spelen Hannah Montana om het karakter kleden te handelen uit, zoals je kunt zien achter de schermen van zijn volgende optreden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Hannah Montana Aankleden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Hannah Montana flash spel genaamd Hannah Montana Aankleden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Hannah Montana Aankleden en het gerelateerd is aan Hannah Montana. Onze nieuwe spel Hannah Montana Aankleden is een van de beste Hannah Montana spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Hannah Montana Aankleden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Hannah Montana Aankleden
TERUG

Hannah Montana meest gespeelde spellen

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren SPELEN ►

Hannah Montana: Boter, Kaas en Eieren

4
4 van 10 - 3404 stemmen
Gespeeld
41566
keer

Speel samen met Hannah Montana het klassieke spelletje Boter, kaas en eieren of zoals ze in het buitenland Tic Tac Toe noemen. Tracht als eerste 3 X\'en op een rij te krijgen verticaal,horizontaal of diagonaal. Veel succes! Spelbesturing: Linkermuisknop

Hannah Montana mode avontuur SPELEN ►

Hannah Montana mode avontuur

7
7 van 10 - 2604 stemmen
Gespeeld
33179
keer

Hangen met Hannah Montana op haar spannende avontuur, te kleden, te spelen met bonussen en zie een aantal exclusieve informatie over Hannah Montana. Zijn enige muzikale avontuur om nooit te vergeten! Kun je de hoogste score te halen? In de eerste wedstrijd, moet je aankleden Hannah Montana te klikken op de items aan de linkerkant. Klik vliegende voorwerpen voordat de tijd opraakt, zodat u kunt de bonusronde te krijgen. Bekijk informatie over Hannah Montana. Hebben de mogelijkheid om af te drukke ...