Gratis Spelletjes

Tunnel Klassieke 3D

Spel van de handigheid

Tunnel klassieke 3d

Tunnel Klassieke 3D Waardering: 7/10

Tunnel klassieke 3d spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online 3D-spel is over het vliegen van een raket op krankzinnige snelheden door een tunnel systeem. Je doel is om te voorkomen dat crashen en het te maken tot het einde van elke fase. Vliegen door de gaten in de roterende obstakels te overleven. De positie van de muis is de positie van de raket in de tunnel. Het verplaatsen van uw muis beweegt de raket.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6428 keer online. Ranking 3477 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6428 keer
Tunnel Klassieke 3D

Dit is een verbeterde versie van de populaire raket spel. Nu, kunt u uw twintig en concurreren tegen andere mensen te krijgen op de wereldwijde hoge twintig bord.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Tunnel Klassieke 3D voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Handigheid flash spel genaamd Tunnel Klassieke 3D. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Tunnel Klassieke 3D en het gerelateerd is aan Handigheid. Onze nieuwe spel Tunnel Klassieke 3D is een van de beste Handigheid spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Tunnel Klassieke 3D dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Tunnel Klassieke 3D
TERUG

Handigheid meest gespeelde spellen

Bejeweled SPELEN ►

Bejeweled

4
4 van 10 - 7048 stemmen
Gespeeld
80511
keer

Maak horizontale of verticale combinaties van 3 of meer. Verwissel 2 aangrenzende juwelen door op beide vakjes te klikken of een juweel naar een aangrenzend vakje te slepen.

Toren van bolletjes ijs SPELEN ►

Toren van bolletjes ijs

4
4 van 10 - 5540 stemmen
Gespeeld
47864
keer

Je moet de hoogste toren bolletjes ijs ter wereld te bouwen. Donald en je moet een bolletje ijs laten vallen op de kegel staat hieronder. De moeilijkheid is de ladder waarop u zich verplaatst net boven de wafer. Wees voorzichtig, als je verliest te veel ballen, verliest het spel. Je moet een bal laten vallen precies op de laatste, die valt op deze op de hoogte blijven. Hoe hoger de toren is verdien je meer punten. Toon uw vaardigheden en miscalculates de vallende ballen.

Clickit SPELEN ►

Clickit

6
6 van 10 - 1960 stemmen
Gespeeld
37883
keer

Klik om te scoren. Instructies: Klik zo snel als je kunt. Pak de power-ups om je meer tijd. Heeft jij klikken op de macht?