Gratis Spelletjes

Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur

Spel van de handigheid

Zoek de verschillende meetkundige figuur

Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur Waardering: 5/10

Zoek de verschillende meetkundige figuur spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Op het scherm worden weergegeven meerdere meetkundige figuren : alle zijn identiek, behalve een. De speler moet snel vinden van de verschillende meetkundige figuur en klik er op. Het aantal beelden zal toenemen in de andere niveaus.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10438 keer online. Ranking 1602 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 802 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10438 keer
Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur

verschillende beelden, vind het verschil, vindt de verschillende geometrische figuur,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Handigheid flash spel genaamd Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur en het gerelateerd is aan Handigheid. Onze nieuwe spel Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur is een van de beste Handigheid spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zoek de Verschillende Meetkundige Figuur
TERUG

Handigheid meest gespeelde spellen

Bejeweled SPELEN ►

Bejeweled

4
4 van 10 - 7048 stemmen
Gespeeld
79278
keer

Maak horizontale of verticale combinaties van 3 of meer. Verwissel 2 aangrenzende juwelen door op beide vakjes te klikken of een juweel naar een aangrenzend vakje te slepen.

Toren van bolletjes ijs SPELEN ►

Toren van bolletjes ijs

4
4 van 10 - 5540 stemmen
Gespeeld
46548
keer

Je moet de hoogste toren bolletjes ijs ter wereld te bouwen. Donald en je moet een bolletje ijs laten vallen op de kegel staat hieronder. De moeilijkheid is de ladder waarop u zich verplaatst net boven de wafer. Wees voorzichtig, als je verliest te veel ballen, verliest het spel. Je moet een bal laten vallen precies op de laatste, die valt op deze op de hoogte blijven. Hoe hoger de toren is verdien je meer punten. Toon uw vaardigheden en miscalculates de vallende ballen.

Clickit SPELEN ►

Clickit

6
6 van 10 - 1958 stemmen
Gespeeld
36530
keer

Klik om te scoren. Instructies: Klik zo snel als je kunt. Pak de power-ups om je meer tijd. Heeft jij klikken op de macht?