Gratis Spelletjes

Klik om Te Winnen

Spel van de handigheid

Klik om te winnen

Klik om Te Winnen Waardering: 4/10

Klik om te winnen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Klik op de doelen zo snel als je kan! Instructies: spelen met de muis en klik op de doelen zo snel mogelijk. Veel plezier!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10644 keer online. Ranking 1608 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 810 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10644 keer
Klik om Te Winnen

klik, winnen, doelen, spelletje,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Klik om Te Winnen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Handigheid flash spel genaamd Klik om Te Winnen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Klik om Te Winnen en het gerelateerd is aan Handigheid. Onze nieuwe spel Klik om Te Winnen is een van de beste Handigheid spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Klik om Te Winnen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Klik om Te Winnen
TERUG

Handigheid meest gespeelde spellen

Bejeweled SPELEN ►

Bejeweled

4
4 van 10 - 7048 stemmen
Gespeeld
80186
keer

Maak horizontale of verticale combinaties van 3 of meer. Verwissel 2 aangrenzende juwelen door op beide vakjes te klikken of een juweel naar een aangrenzend vakje te slepen.

Toren van bolletjes ijs SPELEN ►

Toren van bolletjes ijs

4
4 van 10 - 5540 stemmen
Gespeeld
47524
keer

Je moet de hoogste toren bolletjes ijs ter wereld te bouwen. Donald en je moet een bolletje ijs laten vallen op de kegel staat hieronder. De moeilijkheid is de ladder waarop u zich verplaatst net boven de wafer. Wees voorzichtig, als je verliest te veel ballen, verliest het spel. Je moet een bal laten vallen precies op de laatste, die valt op deze op de hoogte blijven. Hoe hoger de toren is verdien je meer punten. Toon uw vaardigheden en miscalculates de vallende ballen.

Clickit SPELEN ►

Clickit

6
6 van 10 - 1960 stemmen
Gespeeld
37553
keer

Klik om te scoren. Instructies: Klik zo snel als je kunt. Pak de power-ups om je meer tijd. Heeft jij klikken op de macht?