Gratis Spelletjes

Vlag Maniak

Spel van de geografie

Vlag maniak

Vlag Maniak Waardering: 6/10

Vlag maniak spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kunt je de vlaggen van de landen? Kunt je herkent de vlag van Zwitserland, Zuid-Korea, Panama, Angola, Portugal of India? Test-jong kennis over vlag. Je krijgt bonuspunten als je sneller in jouw antwoord

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 51624 keer online. Ranking 295 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 3610 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 51624 keer
Vlag Maniak

vlaggen, landen, aardrijkskunde, kennis van vlaggen,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Vlag Maniak voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Geografie flash spel genaamd Vlag Maniak. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Vlag Maniak en het gerelateerd is aan Geografie. Onze nieuwe spel Vlag Maniak is een van de beste Geografie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Vlag Maniak dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Vlag Maniak
TERUG

Geografie meest gespeelde spellen

Kennis van Geograpy SPELEN ►

Kennis van geograpy

6
6 van 10 - 11430 stemmen
Gespeeld
177890
keer

Weet je waar zijn alle landen in de wereld? Dus met dit spel zult je weten. Het spel bestaat uit twee delen: - De praktijk om te leren - Concurrentie voor het afspelen van Je kunt het continent je wilt spelen en vind alle landen die u worden voorgesteld.

Hoofdsteden ter Wereld SPELEN ►

Hoofdsteden ter wereld

6
6 van 10 - 9548 stemmen
Gespeeld
135399
keer

Beantwoord de vragen die de computer die je vraagt. Je krijgt 75 punten als je antwoord goed is en je verliest 50 punten als je zich niet. Je verliest het spel als je het niet 6 keer.

Vinden van de Stad SPELEN ►

Vinden van de stad

6
6 van 10 - 6374 stemmen
Gespeeld
119828
keer

Hoeveel weet jij over geografie wereld? In dit spel kun je bewijzen dat je vaardigheden op het gebied van geografie. Je zal een antwoord moeten geven op de proef om de niveaus. Je heeft bij het vinden van de stad die het spel vertelt je. Londen, Zagreb, of Kampala in Oeganda ... het spel zal je punten, afhankelijk van hoe dicht je kunt de stad in de kaart.