Gratis Spelletjes

Match Me

Spel van de geheugen

Match me

Match Me Waardering: 4/10

Match me spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Match Me is een geheugen spel bestaat uit 6 rijen van 6 kaarten in totaal 36 kaarten in totaal met een aquatisch thema. De 36 kaarten zijn verdeeld in paren, dus zijn er 18 paren in het dek. Test je vaardigheden en je ziet als je de klok sloeg en ontdek alle 18 paar voordat de tijd opraakt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 15135 keer online. Ranking 1368 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 534 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 15135 keer
Match Me

geheugen spel, aquatische, paren, memory spel,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Match Me voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Geheugen flash spel genaamd Match Me. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Match Me en het gerelateerd is aan Geheugen. Onze nieuwe spel Match Me is een van de beste Geheugen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Match Me dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Match Me
TERUG

Geheugen meest gespeelde spellen

Onthoud Het Getal Pi SPELEN ►

Onthoud het getal pi

4
4 van 10 - 664 stemmen
Gespeeld
13656
keer

Pi Runner is een memory spel waar je de opeenvolgende cijfers van de mathematische constante Pi herinneren. De krokodil zal lopen wanneer er cijfers van het getal Pi en hij zal vallen als er geen cijfers van het getal Pi. U zult het toetsenbord gebruiken om te schrijven de nummers

Fotografisch Geheugen SPELEN ►

Fotografisch geheugen

2
2 van 10 - 476 stemmen
Gespeeld
12325
keer

In dit innovatieve spel, moet je controleren als je een fotografisch geheugen. Gedurende 10 seconden, moet je kijken naar een groep van beelden en nadat je krijgt 10 seconden om de afbeeldingen in op dezelfde manier en in dezelfde posities. Als de tijd verstreken is, passeert je het volgende niveau. Je score wordt groot of klein, afhankelijk van uw visuele geheugen. De hoogste score 10.000 punten worden op elk niveau.