Gratis Spelletjes

Fotografisch Geheugen

Spel van de geheugen

Fotografisch geheugen

Fotografisch Geheugen Waardering: 2/10

Fotografisch geheugen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit innovatieve spel, moet je controleren als je een fotografisch geheugen. Gedurende 10 seconden, moet je kijken naar een groep van beelden en nadat je krijgt 10 seconden om de afbeeldingen in op dezelfde manier en in dezelfde posities. Als de tijd verstreken is, passeert je het volgende niveau. Je score wordt groot of klein, afhankelijk van uw visuele geheugen. De hoogste score 10.000 punten worden op elk niveau.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 12325 keer online. Ranking 1745 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 2.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Waardering gebaseerd van 476 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 12325 keer
Fotografisch Geheugen

memory spel, geheugen spel, identieke afbeeldingen,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Fotografisch Geheugen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Geheugen flash spel genaamd Fotografisch Geheugen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Fotografisch Geheugen en het gerelateerd is aan Geheugen. Onze nieuwe spel Fotografisch Geheugen is een van de beste Geheugen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Fotografisch Geheugen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Fotografisch Geheugen
TERUG

Geheugen meest gespeelde spellen

Match Me SPELEN ►

Match me

4
4 van 10 - 534 stemmen
Gespeeld
15135
keer

Match Me is een geheugen spel bestaat uit 6 rijen van 6 kaarten in totaal 36 kaarten in totaal met een aquatisch thema. De 36 kaarten zijn verdeeld in paren, dus zijn er 18 paren in het dek. Test je vaardigheden en je ziet als je de klok sloeg en ontdek alle 18 paar voordat de tijd opraakt.

Onthoud Het Getal Pi SPELEN ►

Onthoud het getal pi

4
4 van 10 - 664 stemmen
Gespeeld
13656
keer

Pi Runner is een memory spel waar je de opeenvolgende cijfers van de mathematische constante Pi herinneren. De krokodil zal lopen wanneer er cijfers van het getal Pi en hij zal vallen als er geen cijfers van het getal Pi. U zult het toetsenbord gebruiken om te schrijven de nummers