Gratis Spelletjes

Drie Identieke Afbeeldingen

Spel van de geheugen

Drie identieke afbeeldingen

Drie Identieke Afbeeldingen Waardering: 5/10

Drie identieke afbeeldingen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel hersenen, zie je verschillende kaarten. Wanneer je de kaarten klikt, ziet je een afbeelding. Je moet kiezen voor drie kaarten met dezelfde afbeelding om punten te scoren, want als je kiezen uit drie beelden en ze hebben niet hetzelfde beeld zullen verdwijnen en je punten te verliezen. Je krijgt 1000 punten wanneer je denk en je verliest 100 punten als je het niet.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9431 keer online. Ranking 2151 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 190 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9431 keer
Drie Identieke Afbeeldingen

geheugen, identieke plaatjes, geheugen spel,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Drie Identieke Afbeeldingen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Geheugen flash spel genaamd Drie Identieke Afbeeldingen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Drie Identieke Afbeeldingen en het gerelateerd is aan Geheugen. Onze nieuwe spel Drie Identieke Afbeeldingen is een van de beste Geheugen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Drie Identieke Afbeeldingen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Drie Identieke Afbeeldingen
TERUG

Geheugen meest gespeelde spellen

Match Me SPELEN ►

Match me

4
4 van 10 - 534 stemmen
Gespeeld
15135
keer

Match Me is een geheugen spel bestaat uit 6 rijen van 6 kaarten in totaal 36 kaarten in totaal met een aquatisch thema. De 36 kaarten zijn verdeeld in paren, dus zijn er 18 paren in het dek. Test je vaardigheden en je ziet als je de klok sloeg en ontdek alle 18 paar voordat de tijd opraakt.

Onthoud Het Getal Pi SPELEN ►

Onthoud het getal pi

4
4 van 10 - 664 stemmen
Gespeeld
13656
keer

Pi Runner is een memory spel waar je de opeenvolgende cijfers van de mathematische constante Pi herinneren. De krokodil zal lopen wanneer er cijfers van het getal Pi en hij zal vallen als er geen cijfers van het getal Pi. U zult het toetsenbord gebruiken om te schrijven de nummers