Gratis Spelletjes

Zorgen Voor een Zeehond

Spel van de dieren

Zorgen voor een zeehond

Zorgen Voor een Zeehond Waardering: 8/10

Zorgen voor een zeehond spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel moet je zorgen voor een schattig zeehond. Het is zeldzaam om een zeehond als huisdier te hebben, in deze flits spel je kunt ervaren. Het beheersen van de computermuis, moet u deze schoon met borstel, een slang en een handdoek, ook voeden en haar jurk omhoog. Volg de aanwijzingen op de verzorger voor wat te doen te allen tijde en je hebt een nette en gelukkig zeehond. Wanneer u klaar bent kunt u het uiterlijk van uw zeehond te zien, en zie de score die uw zorgverlener geeft.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9834 keer online. Ranking 2140 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 92 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9834 keer
Zorgen Voor een Zeehond

Zeehonden hebben veel zorg en zijn erg kwetsbaar, dus de beste plaats die het kunnen leven in vrijheid, of in dierentuinen, omdat in hen zij habitatkarakteristieken dat de zeehonden nodig hebben. Daarnaast zijn er veel trucjes leren leuk en spelen met hun coaches.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zorgen Voor een Zeehond voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Zorgen Voor een Zeehond. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zorgen Voor een Zeehond en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Zorgen Voor een Zeehond is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zorgen Voor een Zeehond dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zorgen Voor een Zeehond
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!